Bullar i stora lass

Idag ska Anna följa med mig och min familj ut och segla i skärgården för att fira en äkta svensk midsommar. Dans runt midsommarstången, picknick på klipporna, midsommarlunch och kvällsgrillning är bara några härligheter som vi ska hinna med :) Och om den blåa himlen skulle vilja dyka upp, så kan man nog räkna med ett dopp i havet.

Men innan det är dags för oss att sticka iväg, ( vi kommer tillbaka på söndag, och kan garantera en massa härliga recept och bilder från det vi har mumsat i oss :P), så har jag bakat en massa bullar! 
  Vi firar midsommar med en massa släkt och vänner som alla har båtar, och en av dem är en riktig bullslukare och hon har därför beställt nybakta bullar utav mig. Så nu under hela morgonkvisten har jag bakat bullar för hela slanten!


Det tog ca 2,5 h ifrån det att jag hällde i den första mjölskopan till att den sista bullen kom ut ur ugnen. Men bakning är något otroligt rofyllt och avstressande för mig, och fungerar ungefär som min alldeles egna terapi, då jag bara kan glömma allt och koncentrera mig på en enda sak- att baka underbara bullar!

// Pernilla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0